maanantai 10. syyskuuta 2012

Ihana paapii!





Oi ihana paapii! Viimeaikoina on tuntunut, että oikein mikään uutuus kankaiden osalta ei "kolahda", mutta nämä on aivan ihania. Kuvissa värit ei ihan täysin vastaa todellisuutta, ovat oikeasti kirkkaat ja kuvio on "terävä".

Tilasin nämä suoraan Paapiin kaupasta *klik* . Ketut on tainneet loppua lähes kaikista kaupoista, joista sitä sai tilattua. Ketut nähtyäni teki mieli juosta samantien hakemaan Fazerin kettu-karkkeja kaupasta :) Mummilla niitä aina oli, itse en ole tainnut koskaan pussia ostaa.

Olen seurannut Anniinan blogia siitä lähtien, kun paapii ei ollut vielä paapii ja nyt myöhemmin, miten hänen uransa on kehittynyt. Tuotteet ovat yksinkertaisesti niin ihania ja massasta poikkeavia, etten yhtään ihmettele miten hän on näin nopeasti saanut julkisuutta tuotteilleen asuntomessuja myöten (ja on ne taidettu huomioida ulkomaillakin, jos en aivan väärin muista). Vielä yksi paapii tuote meille on matkalla, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt kankaat pesuun ja hyvää kaavaa ettimään. Jospa kuukausien ompelutauko nyt katkeaisi näiden myötä. Sanoinhan jo, että nämä ovat ihania!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti